Spring naar de hoofdinhoud

Ons team

Het Familiesteunpunt beschikt over een team van zeer ervaren professionals, zowel mannen als vrouwen, met verschillende achtergronden in de Nederlandse, Marokkaanse, Afghaanse, Turkse en Koerdische cultuur en gebruiken en in de Islam.

Samen spreken zij maar liefst veertien talen en hebben uiteenlopende ervaring in onder andere radicalisering, huiselijk geweld, jeugdzorg, eergerelateerd geweld, interculturele hulpverlening, crisiszorg, strafrecht, criminologie en internationale politiek.

Om te beschikken over de meest actuele kennis, ervaring en methodieken op het gebied van jihadisme, radicalisering en familieondersteuning volgen de medewerkers van het Familiesteunpunt regelmatig intensieve bijscholing en training uit binnen- en buitenland.

Het Familiesteunpunt werkt bovendien met gespecialiseerde theologen, islamologen, politicologen, bestuurskundigen en religiewetenschappers. Ook werken we met een netwerk van deskundige therapeuten en psychologen die u meer gespecialiseerde ondersteuning kunnen bieden als u daar behoefte aan heeft.